Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A www.covia.hu weboldalon elérhető egyéb szolgáltatás vagy bármely oldalának megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.


Információk:

A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. mindent megtett annak biztosítására, hogy a CoViA Bt. weboldalain közölt információk pontosak legyenek a feltöltése időpontjában. A CoViA Bt. nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. A CoViA Bt. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.


A www.covia.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.A személyes adatok védelme:

A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. bármely - a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a A CoViA Bt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a A CoViA Bt. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.


A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

   piackutatás, piaci elermzés,
   vevői szokások elemzése,
   látogatottsági statisztikák összeállítása,
   tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
   tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
   vevői reklamációk intézése,
   megrendelések intézése.

A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a A CoViA Bt. weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a A CoViA Bt. nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.Szerzői jog:

A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. weboldalai és az azokon található képi, hang és szöveges tartalom szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a CoViA Bt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.


Kapcsolódó anyagok:

Lap tetejére | Nyomtatás | Vissza

Copyright (c) 1999 - 2009 CoViA : CoViA WebTeam